Artikelen over: Bestellingen

Bestellingen bekijken

Het Bestellingen scherm is waar je al je bestellingen weergegeven wordt.
Hier kan je alle bestellingen aanpassen en beheren.
Het scherm geeft je een overzicht van hoeveel bestellingen er op dit moment zijn, de status van elk en de totale hoeveelheid van elke bestelling.

Om dit scherm weer te geven, ga je naar Booqi>Bestellingen.

ID: Aan de linkerkant van de overzichtspagina vind het ID dit wordt uniek gegenereerd voor ieder iedere bestelling.
Datum: datum waarop de order was gecreëerd.
Status: Nadat betaling is afgerond verschijnt er "Afgrond" of wanneer de Bestelling wordt geannuleerd verschijnt hier ""Geannuleerd".
Klant: Hier verschijnt de naam van de klant.
Items: De Hoeveelheid artikelen in iedere bestelling, deze kunnen bestaan uit Producten, Tickets, upsells etc.
Totaal: Totaalbedrag van iedere bestelling.

Bijgewerkt op: 26/10/2021