Artikelen over: Je shop vullen met producten

Bevestingsmail per product instellen

Na elke aankoop versturen we een bevestigingsmail met daarin begeleidende tekst, QR code(s) en een factuur. De inhoud van deze mail kun je per product zelf samenstellen.
Om dit te doen ga je naar: Shop > Producten > Kies gewenst product > Configureren
Mail configureren

Als je daarop klikt kun je de tekst van de bevestigingsmail per product aanpassen en personaliseren. Druk op een gewenste parameter om specifieke klantinformatie in de mail te delen.

Bevestigingsmail

Hoe je de ticket designs aanpast lees je hier
En hoe je de factuur aanpast lees je hier
Hoe je het verzend adres van de verzonden e-mail wijzigt lees je hier

Bijgewerkt op: 26/09/2022