E-mail - verstuur ticket mails vanaf je eigen mailadres

Na elke aankoop versturen we een bevestigingsmail met daarin begeleidende tekst, QR code(s) en een factuur.
Mails worden alleen veilig verstuurd als je daarvoor de juiste rechten hebt, anders zullen mails altijd in de spam belanden. Wij hebben de rechten voor het veilig versturen van mails over onze eigen mailadressen van booqi.me. Standaard sturen we daarom alle mails uit met het mailadres: no-reply@m.booqi.me

Natuurlijk is het klantvriendelijker om deze mails vanuit jullie eigen verzend adres te sturen. Dit kun je heel gemakkelijk wijzigen door te gaan naar: Instellingen > E-mail
Je komt dan op volgende pagina:
E-mail

Hier kun je de juiste gegevens invullen om jouw eigen mailadres te koppelen. Degene die jullie mailservers beheert zal deze info kunnen verschaffen.
Zorg dat je bij afzender je e-mail adres invoert, bij sommige mail server is deze anders als je gebruikersnaam.

Let wel op dat je er bij het instellen van de mail voor zorgt dat er geen "send limit" op het gekozen mail adres zit maar dat deze een onbeperkt aantal mails per dag kan versturen.

Hoe je deze mail per product aanpast lees je hier
Hoe je de ticket designs aanpast lees je hier
En hoe je de factuur aanpast lees je hier

Bijgewerkt op: 31/03/2023