Mollie als betaalmogelijkheid toevoegen

Om Mollie als betaalmogelijkheid toe te voegen log je eerst in bij Mollie.
Als je hier al een website profiel in hebt aangemaakt kun je direct gaan naar Developers > API.
Als je nog geen website profiel hebt aangemaakt ga dan eerst naar Instellingen > Website profiel en maak daar je gewenste profiel aan.

Klik vervolgens op Developers > API om in het volgende scherm te komen:

De gegevens die hier staan zul je dadelijk nodig hebben. Open nu een nieuw tabblad en ga daarin naar je Booqi admin panel.
Klik op Instellingen > PSP's

Je komt dan in bovenstaand scherm waar je klikt op Nieuwe toevoegen
Je ziet dan een aantal velden, zoals hieronder:

Naam: deze kun je zelf kiezen en is voor je eigen administratie
Type: klik hier op Mollie
Modus: deze kun je op zowel test als live zetten. Als je je shop voor het eerst opzet zou ik adviseren om hem op test te zetten zodat je zelf test orders aan kunt maken en alles goed door kunt testen. Als je live wilt gaan met de shop, zet je de modus op live en worden er daadwerkelijk betalingen geïncasseerd bij elke order.
KEY LIVE: Deze kopieer je uit het scherm wat nog open staat in Mollie
KEY TEST: Deze kopieer je uit het scherm wat nog open staat in Mollie

Vervolgens vink je het vakje Geactiveerd aan en klik je op toevoegen om de betaalmethode toe te voegen.