Sjablonen

De Sjablonen pagina staat je toe sjablonen te beheren van je E-tickets en facturen.
Bespaar tijd door sjablonen te creëren welke je kan gebruiken om automatisch E-tickets en facturen te generen van je bestellingen.

E-tickets

Klik op dit tabblad om de lijst te zien van alle sjablonen welke zijn gecreëerd. De naam van het sjabloon alsmede de gelinkte producten en upsells worden weergeven. Klik op het oog icoon om het sjabloon te zien.

Klik op sjabloon toevoegen om een nieuwe E-ticket aan te maken. Vul de gewenste sjabloonnaam in. In het tabblad maken klik je op de knop bewerken om vanaf een algemeen voorbeeld een sjabloon op maat te maken. Let op in het ontwerp zul je rode vlakken zien. Dit zijn de vlakken waar wij tekst neer zullen zetten

Het kan ook voorkomen dat je al een zelf gemaakt sjabloon hebt. in dat geval klik je op het tabblad uploaden om een eerder gemaakte sjabloon van je computer te uploaden. In hetzelfde scherm kun je een voorbeeld template downloaden.

Facturen

Klik op dit tabblad om de lijst te zien van alle factuur sjablonen welke zijn gemaakt.

Klik op sjabloon toevoegen om een nieuwe Factuur aan te maken. Vul de gewenste sjabloonnaam in. In het tabblad maken klik je op de knop bewerken om vanaf een algemeen voorbeeld een sjabloon op maat te maken.

factuur-upload

Het kan ook voorkomen dat je al een zelf gemaakt sjabloon hebt. in dat geval klik je op het tabblad uploaden om een eerder gemaakte sjabloon van je computer te uploaden.
Let op: je kunt een factuur per organisatie actief hebben, deze wordt bij elke order mee gestuurd.

Bijgewerkt op: 12/01/2022