Wat zijn boekmomenten?

Als je een product aangemaakt hebt worden er boekmomenten voor dit product aangemaakt.
Op basis van de door jouw gekozen instellingen heeft elk boekmoment een capaciteit en kan men een order plaatsen in een boekmoment waardoor de capaciteit naar beneden zal gaan.
Toch merken we dat het soms nodig is om deze momenten aan te passen ook al is het mogelijk dat er zelfs al orders in een bepaald boekmoment/tijdslot geplaatst zijn.
De volgende opties zijn mogelijk voor een boekmoment/tijdslot:

Beschikbaarheid voor een bestaand boekmoment wijzigen
Capaciteit voor een bestaand boekmoment wijzigen
Boekmomenten volledig verwijderen: er kunnen geen orders meer geplaatst worden in dat tijdslot. Bestaande order worden echter niet automatisch geannuleerd
Prijzen voor een boekmoment aanpassen
Handmatig een boekmoment toevoegen
Tijden en/of datum voor een bestaand boekmoment aanpassen

Klik op een van bovenstaande artikelen om de acties uit te voeren die jij wilt.

Om te starten ga je allereerst naar: "Producten"> klik op jouw specifieke product > klik rechts bovenin op "Boekmomenten"
Je komt dan op volgend scherm:

Bijgewerkt op: 28/05/2021