Artikelen over: Bestellingen

Bestelling omboeken

Binnen Booqi.me is het mogelijk om de klant zelf de bestelling te laten omboeken, dit doe je door een omboekingslink te sturen naar je klant.
Dit doe je door als admin te gaan naar Instellingen > Algemeen > door scrollen tot je de omboekingslink ziet staan.

Je ziet dan onderstaand scherm:
Omboek URL

Vervolgens kun je deze link op actief of inactief zetten. Wanneer je de URL kopieert kun je deze verzenden naar de klant zodat hij/zij zelfstandig zijn bestelling kan omboeken.
Daarnaast is er de mogelijkheid om de omboek URL op je website te plaatsen zodat klanten altijd de mogelijkheid hebben om de bestelling die hij/zij gedaan heeft aan te passen.

Wanneer de klant op deze omboekingslink klikt ziet hij/zij het volgende:

Vervolgens vul je hier je bestelnummer en e-mailadres in en dan kun je het ticket gaan omboeken.

Bijgewerkt op: 15/11/2023