Artikelen over: Bestellingen

Tickets omboeken

Voor bezoekers en beheerders is het mogelijk om reeds geboekte tickets om te boeken. Hiervoor dient een omboeking wel toegestaan te worden vanuit je systeem. Gaar daarom eerst naar:
Instellingen > Vink "Omboeken toestaan" aan en klik op opslaan.

Omboeken-toestaan

Zodra het in de shop mogelijk is om om te boeken kun je de link uit het veld kopiëren en in je browser plakken.

omboekpagina

Op deze pagina is het mogelijk om op basis van je ordernummer en e-mailadres die bij de order hoort een omboeking te doen.
Je kunt deze pagina ook als hyperlink in de mails toevoegen of op je site plaatsen zodat gasten de mogelijkheid krijgen om zelf een order om te boeken.

Let op: Omboeken is niet mogelijk voor tickets waarvan het tijdslot al gestart is.

Bijgewerkt op: 27/03/2023