Artikelen over: Je shop vullen met producten

Poducten bewerken en beheren

Producten bewerken en beheren

Zodra je een nieuw product heb gecreëerd, kan je de informatie zoals zijn attributen, tijdsloten, Dag, Upsells en andere aanpassen.

Wij gaan nader in op:

Het bewerken van een Product
Het bekijken van een Product op de Shop
Het kopiëren van een product
Het verwijderen van een Product
Het Toevoegen van Attributen aan je Product
Boekmomenten

Het bewerken van een Product

Nadat je je producten hebt gecreëerd, kan je ze aanpassen om bijvoorbeeld hun prijs,belasting, capaciteit etc te veranderen.

Op de Booqi pagina, klik Shop>Producten.
Selecteer het product. of klik op de 3 stippen aan het eind van het product en selecteer Bewerken.
verander de Product details
klik op opslaan

Het bekijken van een Product op de Shop

Wanneer je een product hebt gemaakt en ingevuld, zou je willen weten hoe het eruit ziet voor de klant een aan de hand hiervan nog aanpassingen maken aan het Product.

Op de Booqi pagina, klik op Shop>Producten.
Klik op de 3 stippen van het product dat je wilt inspecteren en selecteer bekijken. er wordt een nieuw tabblad op de browser geopend met hoe de klant je product ziet.
bekijk de informatie en voer de veranderingen door op Booqi administrator pagina.
klik op opslaan

Het dupliceren van een product

om tijd te besparen bij het maken van een nieuw product, kan je een soortgelijk product kopiëren.

Op de Booqi pagina, klik Shop>Producten.
Selecteer het product. of klik op de 3 stippen aan het eind van het product en selecteer dupliceren.
verander de Product gegevens.
klik op opslaan.

Het verwijderen van een Product

Op de Booqi pagina, klik op Shop>Producten.
klik op de 3 stippen van het product dat je wilt verwijderen en klik op verwijderen. dit verwijderd het product.

Het Toevoegen van Attributen aan je Product

Boekmomenten

Boekmomenten laat je de details zien van je product zoals Datum, tijd, Prijs en Capaciteit.
klik op de Boekmomenten pagina om te begrijpen hoe deze te beheren.

Bijgewerkt op: 27/01/2023