Artikelen over: Je shop vullen met producten

Producten

Producten zijn de artikelen die je kan verkopen vanuit je shop, zoals individuele tickets, upsells, evenementen, rondleidingen etc.

Het producten scherm is de hoofdpagina waar vanuit je al je producten kan bekijken toevoegen wijzigen en beheren. Dit scherm geeft je een kort overzicht van de hoeveelheid producten, de prijs van elk product en de datum waarop deze zijn aangemaakt.

Om deze pagina te openen, gaat u naar Booqi>Shop. Klik hier op Producten.

In de categorie Producten aanmaken en configureren gaan wij verder in op:

Het toevoegen van een product
Het begrijpen van Product details
het bewerken en beheren van een Product.

Bijgewerkt op: 23/11/2021