Artikelen over: Je shop vullen met producten

Producten aanmaken

In dit artikel, ga je leren nieuwe artikelen toe te voegen met de Booqi app. Dit is de makkelijkste manier om een product aan je winkel/onderneming toe te voegen, welk je een idee geeft van de verscheidene benodigdheden en atributen welke u kunt toevoegen aan uw product.

Om een nieuw product toe te voegen volgt u de volgende stappen.
• Op uw Booqi pagina, gaat u naar shop>Products.

• Op de Producten pagina, klikt u op product toevoegen.

• Het product toevoegen scherm opent. Selecteer de attributen die u wilt toevoegen aan het product. Het is belangrijk deze nu toe te voegen aangezien dit niet later aangepast kan worden.

• Klik op Aanmaken. Het product bewerken scherm opent. Hierin moet u de benodigde product informatie invullen.

• Wanneer je klaar bent klik je op Opslaan. Kruis de Publiceren checkbox aan wanneer je het product wilt toevoegen aan je winkel.

Bijgewerkt op: 27/01/2023