Artikelen over: Boekmomenten

Hoe kan ik de beschikbaarheid voor een bestaand boekmoment wijzigen?

Voor elk product worden boekmomenten aangemaakt, met een bepaalde capaciteit. Toch merken we dat het soms nodig is om deze momenten aan te passen ook al is het mogelijk dat er zelfs al orders in een bepaald boekmoment/tijdslot geplaatst zijn. Hoe je dit doet leggen we in dit artikel verder uit.

Om te starten ga je allereerst naar: "Producten"> klik op jouw specifieke product > klik rechts bovenin op "Boekmomenten"
Je komt dan op volgend scherm:

Klik vervolgens op het potlood icoontje voor het specifieke boekmoment waarvan jij de capaciteit wilt wijzigen.

Je komt dan in volgend scherm hier kun je eenvoudig het getal voor de ingevoerde capaciteit of huidige beschikbaarheid aanpassen.
De boekingen die reeds gemaakt zijn dit in tijdslot zullen verder onveranderd blijven.

Kun je voor een bepaald moment meer tickets verkopen? Dan verhoog je de capaciteit voor dat moment.
Heb je voor een bepaald moment minder bechikbaarheid? Verlaag dan de beschikbaarheid.

Bijgewerkt op: 28/05/2021