Artikelen over: Boekmomenten

Hoe kan ik de prijzen voor een bestaand boekmoment aanpassen?

Voor elk product worden boekmomenten aangemaak. Toch merken we dat het soms nodig is om bijvoorbeeld de prijs van een specifiek moment aan te passen. Hoe je dit doet leggen we in dit artikel verder uit.

Om te starten ga je allereerst naar: "Producten"> klik op jouw specifieke product > klik rechts bovenin op "Boekmomenten"
Je komt dan op volgend scherm:

Klik vervolgens op het potlood icoontje voor het specifieke boekmoment waarvan jij de prijs wilt wijzigen.

Je komt dan in volgend scherm hier kun je eenvoudig de prijs voor het tijdslot wijzigen.

Let op: als je geen gebruik maakt van prijs per tijdslot. maar voor een bepaald product een prijs per doelgroep of prijs per dag hebt ingevoerd dan pas je hiermee de specifiek prijs van een tijdslot aan. In je shop zal dit er wat vreemd uit zien omdat men eerst andere prijzen heeft gezien bij de doelgroepen of dagen. Er wordt dan dus ineens een andere prijs berekend dan wat ze vantevoren hebben gekozen.

Bijgewerkt op: 28/05/2021