Hoe kan ik een bestaand boekmoment volledig verwijderen?

Als je een product aangemaakt hebt worden er boekmomenten voor dit product gegenereerd. Toch merken we dat het soms nodig is om deze momenten aan te passen ook al is het mogelijk dat er zelfs al orders in een bepaald boekmoment/tijdslot geplaatst zijn.

Om te starten ga je allereerst naar: "Producten"> klik op jouw specifieke product > klik rechts bovenin op "Boekmomenten"
Je komt dan op volgend scherm:

Je kunt daar individuele boekmomenten verwijderen door ze een voor een aan te vinken en rechtsboven te klikken op de knop verwijderen.
Om alle gegenereerde boekmomenten in een keer te verwijderen, klik je op het bovenste blokje om alle momenten te selecteren. Klik vervolgens ook op verwijderen om alles te verwijderen.

Let op: bij het verwijderen van boekmomenten kan het zijn dat er reeds orders voor een bepaald moment geplaatst zijn. Deze order blijven gewoon staan en mensen behouden hun ticket gewoon. Eventueel zullen zij dus nog handmatig opgevolgd moeten worden.

Ook is het zo dat verwijderde boekmomenten niet verloren gaan. Scroll naar boven en klik op de tekst "Toon verwijderde tijdsloten" daar staan alle reeds verwijderde tijdsloten.

Bijgewerkt op: 28/05/2021