Algemene instellingen

de Algemene instellingen pagina laat je website titel, tijdzone, Check in marge en veel meer beheren.

Website titel: Vul hier de gewenste naam van je website.
Tijdzone: Selecteer de gewenste tijdzone van het drop down menu.
Datum/tijd notatie: Selecteer de gewenste notatie.
Actief voor verkoop: selecteer dit selectie vak, wanneer je online wilt gaan met je Shop. Wanneer deze niet is geselecteerd zal er een bericht weergegeven worden op uw artikelen en kunnen er geen tickets geplaatst worden.
Check in marge: Selecteer deze optie om vooraf toegang te geven om in te checken. Bijvoorbeeld, als je een tijdslot hebt om 12:00 uur, zal een marge van 30 min ervoor zorgen dat mensen al vanaf 11.30 kunnen inchecken.
Anonimiseren persoonsgegevens: Selecteer een tijdsperiode van het drop down menu, om de tijd in te stellen wanneer de persoonlijke data zoals E-mail, telefoonnummer en adres te verwijderen.
SEO instellingen: Vul hier de Meta description en Keywords in om je website haar SEO ranking te verbeteren.
Juridische documenten: vul hier de Juridische informatie in zoals je Privacy verklaring en je Algemene voorwaarden.

Bijgewerkt op: 30/11/2021