BTW-regels

###BTW-regels

Bezoekers moeten Belasting betalen over de producten in je Shop. De hoeveelheid belasting die betaald moet worden kun je zelf instellen per product.
Op deze pagina kan je je bestaande Btw-tarieven aanpassen of nieuwe regels maken.

Om een nieuwe regel aan te maken, klik je op BTW-regel toevoegen.
Vul de naam van de nieuwe regel in onder Naam.
Selecteer daarna het juiste percentage van het Btw-tarief. klik hierna op Toevoegen.
Hierna vind je in de BTW-regels je nieuwe Tarief, om deze weer te verwijderen klik je op verwijderen.

Bijgewerkt op: 14/10/2021