Instellingen

De instellingen pagina laat de gebruiker algemene instellingen en backend functies van jouw shop zien.
deze zijn bereikbaar via de linkerhand vanaf het dashboard.

Vanaf de instellingen pagina kan je:

Algemeen : De algemene instellingen veranderen. zoals de naam van de website, de tijdzone de check in marges maar ook de SEO instellingen en de algemene voorwaarden etc.

Talen: Hier kan je de gebruikerstaal veranderen in Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans .

Sjablonen : Bestaande of nieuwe sjablonen respectievelijk veranderen of aanmaken voor de e-tickets en facturen.

Scanners : Het maken en verbinden van scanners.

Gebruikers : Hier kan je andere accounts aan je onderneming toevoegen, je kan ze hier aan 3 groepen toevoegen :
Administrator rol, deze heeft volledige toegang en kan aanpassingen maken, en alle informatie inzien.
Verkoper, deze kan bestellingen, klanten, beschikbaarheid, producten, coupons en rapporten inzien en aanpassen.
Support, Deze kan de bestellingen klanten en beschikbaarheid inzien.

Btw regels : Het maken of aanpassen van de Belasting regels

Kosten per order, aan elke order eenmalig een bedrag toevoegen voor bijvoorbeeld administratiekosten.

Beveiliging : hier kan je gratis een captcha op je webwinkel instellen om de veiligheid te vergroten.

Tracking pixels: hier kan je tracking pixels en code toevoegen.

Domeinnamen: Hier kan je een eigen domeinnaam aan je webwinkel toevoegen.