Android Scanner verbinden

Het is mogelijk om de Booqi.me Android app te gebruiken met speciale android scanners die een ingebouwde QR-scanner hebben.

Om dit te laten werken volg je dezelfde stappen als je normaal zou doen om een telefoon te verbinden.
Echter zijn er 2 extra stappen die je nu wilt doorlopen.

In de app ga je naar: Instellingen > en vink je de optie "Gebruik een handscanner" aan. Dit zal ervoor zorgen dat je kunt scannen met de barcode lezer in plaats van met de camera.
Op je handscanner dien je ervoor te zorgen dat na elke scan handeling er een enter ingevoerd wordt. Vaak staat dit standaard al ingesteld maar als dit niet het geval is dan kun je dit doen door te gaan naar de App genaamd "BCR Settings". Daar klik je op "Format" vervolgens klik je op "Suffix" en daar plaats je een <enter> en klikt op "OK".

Je scanner is nu juist ingesteld.

Bijgewerkt op: 25/04/2023